Babydozen.com

Gratis Babybox aanvragen en Inhoud Babybox

 

Gratis BabyBox aanvragen

De BabyBox is een heel bekende babydoos van Ouders voor Nu. Deze haal je op bij de Albert Heijn. Maar wie in een eerdere zwangerschap deze babyBox wel eens heeft opgehaald is misschien ook lang geweest bij de Etos of de Blokker of herkent de BabyBox aan zijn vorige naam de "ZwangerKaDOOS". Hoe dan ook dit mooie babypakket bestaat uit twee gratis babydozen. 1. Je krijgt een ZwangerBox dat is een zwangeschapsbox voor tijdens je zwangerschap en 2. Je ontvangt een BabyBox met leuke spullen voor wanneer je bevallen bent en de baby er is.

Fijne merkproducten en handige kortingsbonnen. Ook cadeaus van Albert Heijn tref je aan in de BabyBox. Zoals de naam al zegt de BabyBox is er voor als je een baby hebt. In de BabyBox kan je dan ook babyspullen verwachten en producten die fijn zijn voor jezelf nadat je kindje geboren is.

Gratis BabyBox aanvragen van Albert Heijn

Gratis BabyBox aanvragen

Wat zit in de BabyBox?

Zodra jij bent uitgerekend kan je de BabyBox gaan aanvragen. Ook nog nadat je bent bevallen kan je deze BabyBox nog gratis aanvragen. Elke keer dat je de BabyBox aanvraagt kunnen er verschillende spulletjes in zitten. Gezien de BabyBox ook gesponsord wordt door merken en bedrijven. Hieronder geven we een lijst van producten en babyspullen die ooit of nog steeds in de BabyBox zitten. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Inhoud BabyBox in

 1. Cadeau van Albert Heijn
 2. Natuurlijk krijg je een babycadeau van Albert Heijn en Bol.com. Je haalt de BabyBox ook op bij Albert Heijn dus dan geeft Albert Heijn je ook een cadeautje. In 2021 kreeg je een waardebon om gratis Baby badschuim van Albert Heijn op te halen. Lekker je baby in bad stoppen met deze gratis badschuim.

 3. Sample Inoli badolie
 4. Gratis Sample Inoli badolie

  Anoli is speciaal ontwikkeld voor de babyhuid en heeft een allergeenvrije parfum en is pH neutraal. Natuurlijk ook zonder conserveermiddelen, kleurstoffen en parabenen. Dit sample kun je proberen voor jezelf of voor je baby als deze last heeft van een droge huid.

 5. 1 luier van Pampers
 6. Je krijgt 1 luier van Pampers. Wanneer je ook de ZwangerBox hebt gekregen zit daar een heel pak Pampers in. Zorg dus dat je op tijd zowel de BabyBox als de ZwangerBox aanvraagt dan heb je een heel pak luiers van Pampers gratis.

 7. Naïf Billendoekjes
 8. Naïf Billendoekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Naïf staat er om bekend duurzame babyproducten te ontwikkelen. Het assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Je kunt dit babymerk testen met de gratis babydoekjes die in de BabyBox zitten.

 9. Mini sudocrem
 10. Sudocrem speciale babyzalf die de rode en kwetsbare huid beschermd. In de ZwangerBox krijg je ook een potje sudocrem. Handig voor als je er een thuis wilt hebben en in je luiertas. Het mini-formaat past in elke luiertas en neem je gemakkelijk mee.

 11. Albert Heijn babyhapjes v.a. 4 maanden
 12. Gratis Albert Heijn babyhapjes

  Wist je dat Albert Heijn ook babyhapjes heeft voor bijna elke leeftijd. Je kunt diverse smaken verkrijgen zoals Bloemkool of Wortel. Met dit potje voor vanaf 4 maanden kan je proberen of je baby dit een lekker babyhapje vindt?

 13. Organix knijpfruit v.a. 6 maanden
 14. Vanaf 6 maanden mag jij dit biologische tussendoortjes van knijpfruit aan je baby geven. Maar Organix knijpfruit is ook lekker voor jezelf. Maak kennis met een tussendoortje van Organix.

 15. Mini Elmex peutertandpasta
 16. Tussen de zes en negen maanden komen de eerste tandjes door. Met Elmex peutertandpasta kan je zorgen dat er geen gaatjes ontstaan in de nieuwe tandjes van je baby.

 17. Tijdschriften
 18. Gratis Kekmama magazine

  Ontvang een exemplaar van Ouders voor Nu en een exemplaar Kekmama. Beide tijdschriften zijn gemaakt voor nieuwe ouders met een baby.

 19. Folders
 20. Van alle bovenstaande producten ontvang je folders zodat je kunt nalezen waarom deze producten wellicht goed zijn voor je baby. Ook zit er nog een leuke aanbieding voor Center Parcs in.

 21. Deze producten zitten soms in de BabyBox:
  • FrisFruitje fruithapje..
  • Kant-en-klare PyjamaPapjes.
  • Groeie Start opvolgmelk.
  • Kortingsbon voor Pampers.
  • Ouders van Nu Voordeelpas.
  • Diverse baby proefmonsters.
  • Babysokjes.
  • NIEUW in zijn de Albert Heijn cadeaus
  • De inhoud kan per keer verschillen.

Gratis Aanvragen

Gratis BabyBox aanvragen
Gratis BabyBox aanvragen

BabyBox aanvragen Albert heijn

Hoe vraag je de BabyBox aan?

De BabyBox en de ZwangerBox vraag je online aan. Vanaf dat je weet wanneer je bent uitgerekend kan jij deze twee BabyBoxen aanvragen. Ben je al bevallen dan mag je nog steeds de BabyBox aanvragen tot dat je kindje 6 maanden is. Omdat de producten die in de BabyBox daarna niet meer geschikt zijn voor je kindje. Door op de bovenstaande link te klikken kan je de gratis BabyBox aanvragen.

Vraag en antwoord BabyBox

Tot wanneer kan ik de BabyBox aanvragen?

Is de BabyBox gratis?

Hoe haal je de BabyBox op?

Wanneer haal je de BabyBox op?


Schattige babylinkjes

Gratis Babydozen aanvragen
Informatie op Babydozen.net
Ook een linkje op Babydozen.com
Bezoek dan onze partnerpagina.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis blije doos aanvragen en de inhoud Wij babypakket
Aanvragen en/of bestellen.
Hoogvliet babydoos aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.
Etos babypakket aanvragen & Inhoud babydoos
Aanvragen en/of bestellen.