Babydozen.com

Etos babypakket aanvragen & Inhoud babydoos

 

Etos babypakket aanvragen

Het thema van het Etos babypakket is echt zo leuk want Woezel en Pip staan op de babytas en babyproducten. Woezel en Pip zijn razend populair bij dreumesen en kleuters. Woezel en pip zijn twee hondjes die vriendjes zijn en van alles beleven. Het verhaal is ooit bedacht door Guusje Nederhorst ook bekend als Roos uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Wie ons deze twee vriendelijke hondjes heeft achtergelaten.

Wanneer jij dan ook de babytas van Etos ophaalt kan je de tas bewaren totdat je kleintje een dreumes is of een kleuter want reken maar dat de tas een gewild item is. En daar speelt Etos heel handig op in. Want wie wil er nu niet zijn baby in Woezel en Pip luiers hullen of billendoekjes pakken waarop deze twee rakkers staan. Dit zijn niet alleen leuke items om te hebben maar ze staan ook nog is leuk in de babykamer.

Blije doos aanvragen en bestellen

Gratis blije doos

Wat zit in de Etos babypakket?

Het Etos babypakket bestaat uit een grote stevige shopper met Woezel en Pip erop en in deze shopper heeft Etos eigen merk babyspullen gestopt. Ook dit zijn weer Woezel en Pip gerelateerde babyverzorgingsproducten. De meeste producten heb je vast nog nooit gebruikt. Daarom om je kennis te laten maken met het assortiment babyartikelen heeft Etos deze babytas gratis voor jou gemaakt als je zwanger bent of net bevallen.

Inhoud babypakket Etos in

Gratis Woezel en Pip luiers

  1. Woezel en Pip luiers
  2. Je krijgt een heel pakket luiers van Woezel en Pip Etos eigen merk. De maat is 2 voor baby's van 3 tot 6 kilo. Dus heb jij een iets grotere baby dan heb je ook nog iets aan deze maat. Wie een kleinere baby heeft moet even wachten tot ze passen. Maar uiteindelijk kan bijna iedereen deze maat uitproberen. Leuke van dit eigen merk luiers van de Etos is de prijs. Een pak luiers kan je al kopen voor 2,77 euro. Dus bevallen de luiers dan heb je wellicht een goedkoop luiermerk te pakken van een goede kwaliteit.

  3. Etos billendoekjes
  4. Etos heeft een aardige lijn als het gaat om verzorging voor je baby. Goedkope billendoekjes is een van deze producten die Etos aanbiedt. Daarom zit er een volledig pakket billendoekjes van Etos eigen merk in de babytas zodat je kunt proberen of jij de producten van Etos lekker vindt voor jezelf en je baby.

  5. Etos wasgel en shampoo
  6. Ook krijg je een volle fles Etos wasgel en shampoo voor baby cadeau. Deze zit in een fles met handige pompflacon zodat je extra lang doet met de wasgel. Ook dit product kan je testen op jezelf of je baby. Vind jij het lekker ruiken en verzorgt het je baby goed. Dan hoopt Etos dat je terugkomt en vaker Etos babyproducten gaat gebruiken.

Etos babypakket Aanvragen

Gratis Etos babypakket aanvragen

Hoe vraag je het Etos babypakket aan?

Etos babypakket Aanvragen hoe doe je dat?

Wil jij in aanmerking komen voor de babytas van Etos. Dan heb je een gratis Etos account nodig en een spaarpas. Wanneer je die online aanvraagt krijg je meteen 15 Etos extra punten op je spaarkaart en je ontvangt het Etos baby welkomstpakket. Deze kan je aanvragen totdat je kindje 8 weken oud is.

Vraag en antwoord Etos Baby

Tot wanneer kan ik de Etos babypakket aanvragen?

Is de Etos babypakket gratis?

Voordelen Etos spaarkaart?

Hoe spaar je voor korting bij Etos?


Schattige babylinkjes

Gratis babypakket
Informatie op Babydozen.net
Ook een linkje op Babydoos.info
Bezoek dan onze partnerpagina.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis blije doos aanvragen en de inhoud Wij babypakket
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis BabyBox aanvragen en de inhoud BabyBox
Aanvragen en/of bestellen.
Hoogvliet babydoos aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.